6Gb/s sebességű LSI SATA/SAS RAID vezérlők

LSI 6Gb/s RAID vezérlőkAz LSI világelsőként jelentette meg 6Gb/s-os sebességre képes SATA/SAS RAID vezérlőiket, új magasságokba repítve ezzel a sebesség szerelmeseit. Tökéletes választás minden hatékonyságot növelni szándékozó 3Gb/s, vagy 6Gb/s-os rendszer üzemeltetőjének. A megoldások egyaránt támogatják a SATA és SAS környezeteket! Könnyű méretezhetőség, könnyebb beállítás és használat jellemzni mindegyiket.(Kaphatóak 4 és 8 portos, ill. külső és belső kivitelben, valamint MD2 low-profile formátumban is, ill. megjelentek az adatfolyam-titkosítást hardveresen támogató verziók is.)

LSI MegaRAID SAS 9260-8i
LSI MegaRAID SAS 9260-8i
Az LSI 6Gb/s SAS technológia nyújtotta lehetőségek egyértelműek: a megduplázott teljesítmény több felhasználót, gyorsabb/nagyobb sávszélességű videolejátszást, gyorsabb email/adatbázis feldolgozást jelent.

LSI MegaRAID SAS 9260-8i
LSI MegaRAID SAS 9260-8i

A 6Gb/s SAS technológia előnyei:

  • Visszafele kompatibilis a 3Gb/s SATA és 3Gb/s SAS HDD-kel: Turbózza fel jelenlegi rendszerét vele!
  • 6Gb/s-os jelfeldolgozás:dupla adatátviteli sebesség lemezműveleteknél. 6Gb/s-ot támogató merevlemezek esetén soha nem tapasztalt sebességet lehet elérni!
  • Támogatja a Spread Spectrum Clocking-ot (SSC): folyamatosan változtatja az órajel-sebességet, elkerülendő az interferenciákat.
  • Decision Feedback Equalization (DFE): Sokkal jobb jelminőség, csökkentett interferencia, melyek akár 10 méteres kábeleket is lehetővé tesznek!!
  • Expanderek auto-felismerése és auto-konfigurálása:az új 6Gb/s-os expanders “okosabbak” már a korábbi generációknál. A technológia leegyszerűsíti a topológia-felismerést rendszerindításkor, csökkentve a bootolási időt, valamint csökkenti az együttműködési problémákat a vezérlőkártya és a külső eszközök között.
  • Szabványosított zónakezelés: Leváltja a gyártóspecifikus zónasémákat, felszámolva a kompatibilitási problémákat, valamint tovább növelve a tárolók hatékonyságát és bővítve a szerver és ház közötti kommunikációs lehetőségeket.
LSI MegaRAID SAS 9280-8e
LSI MegaRAID SAS 9280-8e

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük