Az IDC szerint a NetApp Data ONTAP a világelső tároló oprendszer

Netapp ONTAPAz IDC 2012-es forgalmi statisztikái alapján kimutatta, hogy mind forgalom, mind leszállított kapacitás alapján a Data ONTAP tároló operációsrendszert futtató eszközökből adták el a legtöbbet a világon.
A független piaci elemző „Branded Storage OS” mérései alapján a nyílt hálózatos tárolórendszerek kategóriában 15,8%-os forgalmi értékkel és 21,4%-os kapacitási részesedéssel érte el az első helyezést a Data ONTAP.

A konkurensek széttöredezett tárolási portfoliójával ellentétben a NetApp egységes platformjával szolgálja ki a SAN és NAS, illetve a kisvállalatitól a legnagyobb vállalati-szolgáltatói szegmensig bezárólag ügyfelei tárolási igényeit. Az immáron több mint 20 éve tartó folyamatos innováció során a Data ONTAP az ügyfelek változó igényeihez igazodva fejlődött. A legújabb, 8.x verziójú fürtözött Data ONTAP a már jól ismert gazdag adatkezelési (hatékonysági, biztonsági) funkcionalitást kombinálja a szinte korlátlan horizontális „scale-out” skálázhatósággal és a folytonos adatelérést biztosító rendelkezésre állással.

A fürtözött Data ONTAP-et választó ügyfelek olyan agilis tároló infrastruktúrát építhetnek, melynek segítségével a robbanásszerűen növekvő – akár évente duplázódó – tárolt üzleti adatmennyiséget megfelelően menedzselve közvetlen üzleti, piaci előnyöket érhetnek el.

A fürtözött Data ONTAP teljes beruházásvédelem mellett is bevezethető, hiszen akár régebbi NetApp eszközök, illetve más gyártók tárolói is újrahasznosíthatóak. A fürtözött Data ONTAP rendszert már olyan szervezetek is bevezették, mint a sok petabájtnyi adatot feldolgozó genfi központú CERN kutatóintézet, a közel tízezer alkalmazottat foglalkoztató és több ezer betegágyat kezelő belgiumi UZ Leuven kórháza, vagy a több tízezer virtuális gépet futtató PeakColo nemzetközi felhőszolgáltató.

Bővebb információért, a termékek áttekintéséért tekintse meg az alábbi oldalt:
NetApp tárolók, storage szerverek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük