Intel Xeon szerverek WHQL bevizsgálása

Windows Server CerifiedÓriási lépést tett a www.szerver.hu szerverei minőségbiztosítása terén: kiszolgálóit bevizsgáltatta egy hivatalos Microsoft WHQL laboratóriumban. Támogatott Microsoft operációs rendszerek: Windows Server 2008 és 2003 (SBS, Web, Standard, Enterprise, és Datacenter Edition).
Minden Real.Com-94 által épített és forgalmazott Intel Xeon kiszolgáló egy Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) akkreditált labor által hivatalosan bevizsgált hardver.

A Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriumok szerepe
A Windows hardverellenőrző laboratóriumok (WHQL) felelnek azért, hogy az eredeti berendezésgyártók olyan minőségi termékeket (hardvert és szoftvert) állítsanak elő, amelyek hatékonyan és optimálisan működnek együtt a Microsoft termékeivel és technológiáival. Az eredeti berendezésgyártók termékeinek meg kell felelniük a hardverkompatibilitási tesztnek. Amennyiben megfelelnek, rákerülnek a hardverkompatibilitási listára, és megkapják a „Designed for Windows” emblémát.

Természetesen a WindowsServerCatalog.com-on leellenőrizhető a Certified/Designed for Windows Server 2003/2008 címkék jogszerű használata. A bevizsgáltatás bonyolult és költséges folyamat, több lépcsőben kell demonstrálni az OEM rendszerpéítő cég Microsofttal való együttműködését, a hardverek Windows Server kompatibilitását illetve a termékek kiemelkedő minőségét és megbízhatóságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük