Szervertermet nyitott Győrben a Magyar Telekom

szerverteremA Magyar Telekom ma szervertermet nyitott Győrben. A két budapesti és a szegedi után ez már a negyedik szerverterem, mely szerverhoszting- és virtualizációs szolgáltatásokat kínál a vállalat ügyfeleinek. A 350 négyzetméter alapterületű adatpark közel 1500 kiszolgáló biztonságos befogadására és üzemeltetésére alkalmas – közölte a társaság.

A T-Systems adatparki szolgáltatása 1 Gbps sávszélességű belföldi és külföldi gerinchálózati hozzáférést nyújt 99,85 százalékos rendelkezésre állás mellett. Az új szerverteremben biztosított a szünetmentes áramellátás, a klimatizált – 22 fok hőmérsékletű, 50 százalékos relatív páratartalmú – környezet, a tűzvédelmi és fizikai biztonsági rendszer. Az operátori és biztonsági felügyeletet napi 24 órában garantálják.

A T-Systems azoknak a cégeknek javasolja az adatparki szolgáltatások igénybevételét, melyek a fontos adataikat (például vállalatirányítási rendszer adatbázisai) biztonságban akarják tudni, weben megjelenő honlappal vagy webshoppal rendelkeznek, esetleg korábban tapasztaltak már adatvesztést, vagy egyszerűen csak a nagyobb biztonság miatt profi adatparkokban akarják üzemeltetni szervereiket.

Forrás: itcafe.hu

Egy hozzászólás “Szervertermet nyitott Győrben a Magyar Telekom” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük