Dedikált SharePoint szerver szolgáltatás a SharePoint Kft.-től

Sharepoint képVállalatának SharePointra van szüksége, de ódzkodik a nagy beruházási költségektől?
Igényei túlmutatnak a piacon elérhető SharePoint hoszting csomagokon?

Egy önálló SharePoint szerver csatasorba állításának számos költség vonzata van (hardware, software és licensz díjak, rendszerkarbantartás), így a vállalatok egy része, a költséges beruházások helyett inkább elveti a SharePoint bevezetését. Elveti, annak ellenére, hogy az Office alkalmazásokkal (Outlook, Word, Excel) együttműködő SharePoint számos funkciójával (dokumentumtárak, listák, vitafórum, felmérések, wiki) segíti a csoportmunkát, és ezzel növeli a vállalat hatékonyságát.

A SharePoint Kft. dedikált szerver szolgáltatásával most kihasználhatja egy önálló SharePoint szerver bevezetésével járó előnyöket a beruházási költségek nélkül. Ebben az esetben, a megosztott SharePoint szolgáltatásokkal szemben, a teljes szerver csak az Ön vállalatának szolgálatában áll, így nem kell osztoznia a szerver erőforrásain, illetve sávszélességén. A dedikált szolgáltatás választása esetén a létező legnagyobb biztonságban tudhatja adatait, amelyek tárolására igény szerinti tárterület áll a Vállalat rendelkezésére.

Azért, hogy a szolgáltatás ára a legkedvezőbb legyen az Ön vállalata részére a dedikált szolgáltatás virtuális szerveren is elérhetõ. A virtuális szerver önálló hálókártyával, illetve IP címmel rendelkezik, így teljes értékű szerverként üzemel, azzal a különbséggel, hogy a szerver hoszting alacsonyabb költségei a szolgáltatás árának csökkenését eredményezik.

SharePoint kör
A dedikált szerver szolgáltatás SharePoint Portal Server 2003 (SPS 2003) és Windows SharePoint Services 3.0 (WSS) környezettel egyaránt elérhető. A szolgáltatás ára még közepes felhasználó számnál (~80 user) is rendkívül kedvező. A licenc díjhoz kötött SharePoint Portál Szerver 2003 mindössze havi 39.900,- Ft-ért, míg a SharePoint 2007-es technológián alapuló Windows SharePoint Services környezet már havi 29.900 Ft-ért rendelkezésre áll, a megrendeléstõl számított néhány munkanapon belül.

A SharePoint Kft. a dedikált szerver adminisztrációjához, kérésre, teljes hozzáférést (FTP, Remote Desktop) biztosít a megrendelőnek, így egyedi SharePoint testreszabások is elvégezhetők a dedikált SharePoint szerveren. Természetesen amennyiben a megrendelő nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a teljes adminisztrációt a SharePoint Kft. végzi, amelynek költségét a szolgáltatás díja tartalmazza.

Bővebb információért látogassa meg weblapunkat (www.SharePoint.hu) és lépjen kapcsolatba munkatársunkkal.

(A cikk a sharepoint.hu megbízásából készült.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük